Home

Vážení zákazníci, obchodní partneři, přátelé,

již 12 let vás oblékám do krásných pracovních oděvů, které jsou nejen jedinečné vznikem v mé dílně, ale jsou mnohdy vytvářené přímo vámi.

Za ta léta jsme se s některými z vás spřátelili a rádi se jednou za rok sejdeme u příležitosti ukázky nový modelů.

To vše by nebylo, kdyby na samém začátku nebyl dětský sen – mít vlastní módní salón.

S přicházejícími léty však přišlo zjištění, že módních salónů je všude dost. Nicméně přání jednoho kamaráda lékaře – udělej nám na kliniku oděvy jedinečné a na míru – vše změnilo a nápad byl na světě.

Tak jsem začala v roce 2006 oblékat první zákazníky lékaře a sestry do oděvů šitých na míru. Od samého začátku jsem si návrhy, střihy i modely a vzorky vyráběla sama, mnohé nové pak na základě vašich požadavků, vlastně vašich přání.

Se vzrůstající oblibou pracovních oděvů šitých na míru a zejména služby osobního krejčího rostla i závist lidí. Loni se někteří kolegové rozhodli odejít a vzali s sebou i všechny střihy, vzorky, etikety a bohužel i novou kolekci 2019. A nejen to.

Nadále vystupují jako zástupci mé firmy a uvádějí tak vás zákazníky v omyl. Jejich nabídka, systém realizace objednávky, dodávka, identifikace zboží, velikostí řady i fakturace je nápadně podobna ta mé.

Jejich nekalosoutěžní jednání, kdy parazitují na dobré pověsti jiného a uvádějí vás v omyl, je trestným činem a jsou proti nim vedeny patříčné kroky.

Je tedy mou povinností vás informovat, že od listopadu 2018 již neexistují značky MarZ a PaulLila.

Vaše oblíbené lékařské oděvy dnes pro vás navrhuji a vyrábím pod značkou

= oblékáme.

Jediným zástupcem své značky lékařských oděvů na míru jsem já, zakladatelka a majitelka. Bude-li v budoucnu tuto firmu zastupovat i někdo jiný, budete o tom informováni na těchto stránkách a sociálních sítích.

V případě, že se setkáte s tím, že vás navštíví někdo a bude vystupovat jako zástupce firmy MarZ Corporation, s.r.o. či dcery VESTIAMO.CZ s.r.o., budu vám velice vděčna, když mi tuto skutečnost nahlásíte. Pomůžete mi tak vyhnout se soudním výslechům a stíhání.

Nicméně vás tímto zároveň ubezpečuji, že se můžete přesto vše těšit na spoustu nových krásných modelů, jejichž kvalita, jako i nápaditost a originalita bude zachována. Značku dělají lidé a na tomto se nemění vůbec nic :-).

Těším se, že vás budu i nadále oblékat s radostí, vkusem, nejlepším servisem a láskou ke krásnému řemeslu.

Pokud by se přesto stalo, že budete s něčím nespokojeni, prosím, vždy máte možnost využít služby úpravy či opravy oděvů zcela ZDARMA, zdarma u vás oděv vyzvedneme a zase vrátíme opravený dle vašich požadavků. V případě jakéhokoli dotazu neváhejte zavolat či napsat.

S úctou

Zdeňka Maráčková

VESTIAMO.CZ s.r.o.

sídlo: Jívová 277, 78316

dílna: Dubčany 95, 78322

telefonní kontakt: 00420 737 454 253

telefonní kontakt Polsko: 0048 511195131

IČ: 07525451

společnost je zapsána u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou značkou C76108

www.lekarskeodevynamiru.cz

www.vestiamo.cz